Naša priča

Naša priča je krenula 2008. godine, kada smo pokrenuli NLP Centar sa željom da radimo na kontinuiranom razvoju ljudi i razvijanju njihovog potencijala. Vođeni našom vizijom, danas iza nas stoji 10 godina tradicije, više od 40 generacija NLP Practitionera, 10 generacija NLP Mastera i 4 generacije NLP Trenera. Smatramo da smo i dalje na početku, jer ispuniti cilj da svaka osoba bude upoznata i primenjuje NLP metodologiju nije lako. Uhvatili smo se u koštac sa našim ciljem i stabilnim rastom idemo ka njemu!
Drago nam je što imamo vas kao deo naše priče, jer da nije naših polaznika i konstantnih pratilaca, ne bismo bili ovde gde smo sada. Dobre priče se brzo šire - a vama smo zahvalni što nam omogućavate da rastemo!
Nadamo se da i vi radite na verziji 2.0 vaše ličnosti - kada budete pomislili na sopstveni razvoj, setite se da smo mi tu za vas


  Site news

  Prva master grupa NLP centra BiH

  Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je NLP centar BiH sertifikovao prvu master grupu.

  Još mastera

  Ovaj vikend je bilo radno, iznedrili smo još mastera, nije da se hvalimo :)


  10 GODINA

  10 godina je iza nas, malo smo slavili, bilo nam je sjajno. INteresuje vas kako je bilo? Bacite pogled...

   

  Skip available courses

  Available courses

  Bez obzira da li je NLP potpuno nov za vas ili ste za njega već čuli, ovaj trening će promjeniti vaš pogled na život i pomoći će vam da postanete bolja verzija sebe. NLP Practitioner je putovanje sa koga ćete se vratiti opremljeni osnovnim vještinama i najefikasnijim NLP tehnikama koje ćete moći da primjenite u poslovnom i ličnom razvoju.


  Vještine i procesi koji se obrađuju na treningu mogu vam pomoći da prepoznate šta motiviše ljude oko vas i kako da na najbolji način prenesete poruku sagovorniku. Kako je prvenstveni cilj našeg treninga NLP Practitioner primjena NLP alata u poslovnom okruženju, primjenom vještina stečenih na treningu ćete postići veći stepen usaglašenosti sa poslovnim partnerima, saradnicima i klijentima.