Naša priča

Naša priča je krenula 2008. godine, kada smo pokrenuli NLP Centar sa željom da radimo na kontinuiranom razvoju ljudi i razvijanju njihovog potencijala. Vođeni našom vizijom, danas iza nas stoji 9 godina tradicije, više od 40 generacija NLP Practitionera, 10 generacija NLP Mastera i 4 generacije NLP Trenera. Smatramo da smo i dalje na početku, jer ispuniti cilj da svaka osoba bude upoznata i primenjuje NLP metodologiju nije lako. Uhvatili smo se u koštac sa našim ciljem i stabilnim rastom idemo ka njemu!
Drago nam je što imamo vas kao deo naše priče, jer da nije naših polaznika i konstantnih pratilaca, ne bismo bili ovde gde smo sada. Dobre priče se brzo šire - a vama smo zahvalni što nam omogućavate da rastemo!
Nadamo se da i vi radite na verziji 2.0 vaše ličnosti - kada budete pomislili na sopstveni razvoj, setite se da smo mi tu za vas


  Site news

  Prva sarajevska grupa!!!

  Prije šest mjeseci 45. generacija NLP praktičara započela je svoje NLP putovanje u Sarajevu. 

  Na tom putu uspješno su prošli kroz osam modula i 130 sati predavanja i vježbi koja su im pomogla da ovladaju metodama i tehnikama jednog od najpriznatijih modela komunikacije - a to je NLP. 

  Savladali su NLP obrazce komuniciranja koje mogu primijeniti u najrazličitijim životnim oblastima.

  Srećno, NLP-ovci.   Novi NLP treneri i NLP praktičari

  April je bio sjajan mesec! 

  Iznedrili smo još jednu grupu NLP trenera i NLP praktičara.

  Samo nastavite da ulažete u svoj lični razvoj, mi ćemo vam rado pomoći...


  Sertifikacija (još jedna) :)

  Iza nas su meseci rada. Vežbanja. Nedoumica. Odlučnosti. Vrtoglavih promena. Iza nas je period otkrivanja nekih naših novih i boljih verzija koje su već predugo čučale u nama. 

  Sada sa aktiviranim verzijama 2.0 koračamo ka novim ciljevima, projektima i novim životnim pobedama. Dragi NLPovci, jedno veliko HVALA na ukazanom poverenju i još veće BRAVO za posvećenost, rad i napredak koji ste ostvarili! https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fb7/1/16/1f917.png

  Vidimo se na novim treninzima, kada odlučite da je vreme za dalju nadogradnju. https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fb7/1/16/1f917.png
  Preskoči dostupni kursevi

  Dostupni kursevi

  Bez obzira da li je NLP potpuno nov za vas ili ste za njega već čuli, ovaj trening će promjeniti vaš pogled na život i pomoći će vam da postanete bolja verzija sebe. NLP Practitioner je putovanje sa koga ćete se vratiti opremljeni osnovnim vještinama i najefikasnijim NLP tehnikama koje ćete moći da primjenite u poslovnom i ličnom razvoju.


  Vještine i procesi koji se obrađuju na treningu mogu vam pomoći da prepoznate šta motiviše ljude oko vas i kako da na najbolji način prenesete poruku sagovorniku. Kako je prvenstveni cilj našeg treninga NLP Practitioner primjena NLP alata u poslovnom okruženju, primjenom vještina stečenih na treningu ćete postići veći stepen usaglašenosti sa poslovnim partnerima, saradnicima i klijentima.

  Bez obzira da li je NLP potpuno nov za vas ili ste za njega već čuli, ovaj trening će promeniti vaš pogled na život i pomoći će vam da postanete bolja verzija sebe. NLP Practitioner je putovanje sa koga ćete se vratiti opremljeni osnovnim veštinama i najefikasnijim NLP tehnikama koje ćete moći da primenite u poslovnom i ličnom razvoju.

  Veštine i procesi koji se obrađuju na treningu mogu vam pomoći da prepoznate šta motiviše ljude oko vas i kako da na najbolji način prenesete poruku sagovorniku. Kako je prvenstveni cilj našeg treninga NLP Practitioner primena NLP alata u poslovnom okruženju, primenom veština stečenih na treningu ćete postići veći stepen usaglašenosti sa poslovnim partnerima, saradnicima i klijentima.